Someday-reklam flickan

Undrar vem  blondinen i Justin Biebers Someday parfym reklamen är ? Det är den vackra (och mycket äldre än Justin) Drée Hemingway och Celebuzz har allt du behöver veta om Biebers nya på skärmen kärlek.

Vänta - hennes efternamn är Hemingway? Är hon relaterade till Ernest Hemingway eller är det bara ett nom de modell?

Ja! Drée är faktiskt barnbarnsbarn till den berömde författaren. Hennes mamma är Mariel Hemingway , som troligtvis är mest känd för att spela Woody Allen"minderåriga älskare är i Manhattan .

Vad var Drée känd för innan hon dök upp i Biebers Someday reklam?

Drée gjorde  ett namn för sig själv först 2009 när hon gick på catwalken för en Givenchy modevisning i Paris. Ända sedan sin modell debut har Drée långsamt tagit över modevärlden och nyligen var hon på omslaget till ryska Vogue . Den vackra blonda stjärnan har också blivit en fixture på the party scene in LA och New York och har vunnit hjärtan av modebloggare för hennes "downtown" stil.

Hm, "partyscen" gör så Drée låter lite äldre än Justin.

Tja, det är för att Drée är äldre än Justin: Drée är 23 medan Justin nyligen fyllt 17. Drée är dock inte den äldsta skönheten som Justin har gjort en sexig shoot med - Justin hade en romantiskt photoshoot med den mycket äldre Kim Kardashian för Elle magazine. Plus, Justin dejtar just nu Selena Gomez som är äldre än Baby Biebs.

jbsourceKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0