Belibers = (näst intill) terrorister ?Om du tycker att BieberFevern har börjat ha överhanden så är du inte ensam. Enligt en expert är Justins stora skara fans näst intill lika som terrorister.

Så om man lyssnar på Justin Bieber, är man terrorist då?

Enligt barnpsykologen Dr. Alan Ravitz så är BieberFevern något som man måste ta mycket alllvarligare. Var är föräldrarna? Vem hjälper till att guida de här barnen? Vem säger till dom att vara artiga och trevliga mot varandra?  På ett sätt är det här liknande till terrorism. Där den ända viktiga saken är att bry sig om sin egen vinnings skull. Och om någon kommer ivägen för dig så är du villig att göra vad som helst för att få dem ur vägen.

Om ni är 10 år gamla och ni får "kontakt" med Justin kan man inte förstå att han antagligen har en PR-person som gör det åt honom. Så är man 10 år gamal tror man att han skriver till DIG och inte att PR-personerna skapar den falska intimiteten.

Bara säg till din barn att inte trampa på varandra när Biebz är nära, kanske dör BieberFevern snart. Han är inte Jesus folk!

Source: Justinbieberoriginal / -Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0