Justin och Will.I.Am

Justin jobbar hårt med sitt nya album och vi har pratat med en källa som säger att att Justin kanske ska jobba med Black Eyed Peas sångare Will.I.Am.
Justin har blivit en internationell popstjärna och hans trogna fans har höga förväntningar på hans kommande album. Den 17-åriga sångerskan har talat omatt blanda sitt inflytande med ett nytt sound och igår kan han ha antytt ett samarbete med will.i am! Vi gjorde en del grävande och fick en uppdatering på om de har diskuterat arbetar på en duett tillsammans.

"WE READY!" Twittrade Justin till will.i.am. på måndag.

Hmm, redo för vad? Vi frågade en källa nära will.i.am om sångaren hade planer att jobba med Justin på hans nya album. "Will.i.am har hjälpt Usher med vissa låtar, speciellt" OMG ". Och det har varit prat om att han ska göra vissa saker med Justin, nu när Black Eyed Peas tar en kort paus, Will har gott om tid att hjälpa till att arbeta med Justin. de har säkert haft diskussioner ", erkänner vår insider."Men vad jag har också hört är Justin tar sin tid med sitt nästa album, gå igenom massor av producenter och samarbetspartners bara för att göra allt är rätt."

Billboard Music Awards berättade Justin för Hollyscoop att han ville samarbeta med Jay Z eller will.i.am en "cool fun record." Justin och will.i.am är också nära vänner, Justin kallade honom för hans "big bro" i ett tweet om Superbowl och will.i.am kom ut för att visa sitt stöd på premiären av Never Say Never.

Justins tweet var ett svar på will.i.am publicerade bild på honom och Dr Dre.
”Ruthless records family tree will.i.am & @drdre “I be rockin them beats” twittrade will.i.am.
Kanske Justin bara var glad för hans väns arbete med Ruthless Records och Dr Dre, och han inte menade att antyda något!

Hollywood LifeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0