JSYK om JB & JV's kyss


På tisdagen kom bilder på när Justin kysste Jasmine Villegas ut på Internet och orsakade en uppsjö av rykten, Twitter handlingar och massor av hype.
Beliebers världen över surrade om gnistan mellan de två "My World" tour kompisarna, varav de flesta var inte så nöjda med situationen. Med så många JB fans twittrande om kyssen,blev Jasmine snabbt ett trend ämne på Twitter. Beliebers twittrade både till Justin och Kaliforniska Jasmine frågandes om händelsen, och att de skulle sluta följa Jasmine på sajten. För det mesta var Justins fans ganska upprörda över bilderna på honom och Jasmine kyssandes i Venedig, Kalifornien
"de passar inte als, det borde vara jag"
, skrev en JSYK läsare i kommentarerna i vårt ursprungliga inlägg. Många fans relaterade till Justins låt: "That should be me" men andra försökte att sätta en mer positiv vinkling på nyheterna genom att skicka det här meddelandet runt på Twitter :"RT detta om du inte är avundsjuk på Jasmine Villegas för att du vet att du kommer gifta dig med Justin till slut."
Varken Justin eller Jasmine har gjorde ett uttalande om händelsen, och Justin, som vanligtvis är super aktiv på sitt Twitter-konto, har varit relativt lugnt på mikro-blogging sidan efter bilderna dykt upp.

-JSYKKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0