"What are you gonna do about it, fagg*t?"Justin Bieber har tidigare blivit anklagad för att ha slagit en tolvårig kille på ett "laserspel" i Kanada. Pojkens föräldrar sägs till och med ha ringt polisen. Fallet fortsätter att lösas och så här sägs det enligt de senaste nyheterna ha gått till:

Källor berättar att under spelets gång så ska tolvåringen ha bestämt sig för att ta Justin som mål att skjuta på. Efter ett tag när pojken hade trängt in Bieber och inte slutade skjuta och efter ett tag blev Justin frustrerad och sa "That's enough" då svarade pojken "What are you gonna do about it, fagg*t?"

En chockad Justin svarade "Excuse me?" Källor berättar att killen då sa "You're a fagg*ot" och sedan puttade han ut sin hand mot Bieber och han puttade bort handen och gick iväg.

Och enligt flera andra rapporter så ska denna storyn också vara sann.

Det berättas för tidningen att pappan till 12-åringen ska ha klagat i timmar efter och han påstod att han själv var en advokat.

Utredningen fortsätter men polisen säger att de redan vet att det inte var Justins fel.  

Enligt vissa artiklar så får man bilden av att Justin faktiskt slog pojken med flit, men denna här uppe är uppdaterad och kommer från en pålitlig källa.

Kommentarer
Postat av: JB !!!!!!!!!!

Om jag ska vara ärlig så kanske killen försänade det och det är klart att justin blir arg om han säger det.

2011-01-04 @ 21:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0