SPEAKING IN TONGUES

Nyligen infördes Justin Bieber Shawty Mane, hans rap alias, till världen, och MTV News har hittat sin hip-hop tränare.
Efter Biebers freestyle över Vado och Cam'ron's "Speaking Tungs," anklagade många på nätet sångaren för att stulit rappen från en annan kanadensare, en rappare som heter Tory Lanez.
"Jag hörde [låten] om WorldStar, och jag har en sådan fanbase i Kanada att folk tänkte på mig och frågade" Visste du att Justin Bieber tog några meningar ur din text? "Lanez ger svar på tal om detta : "Jag typ skrattade och flinade åt det. Det är roligt att höra att någon annan använder mina texter, och jag tyckte inte den var dålig eller något. "
Lanez låt som heter "Speaking Tungs"som lades upp på YouTube i mars 2010, hade texten : "Getting hella dome, put Lady Gaga on my telephone/ Hella gone and your girl beat no metronome/ My new b—-, she a yellowbone/ I buy her yellow stones because I like it when she got that yellow on. "
På "Speaking i Tungs" remix, som drabbade webben tidigare denna månad, rimmar Bieber: "Call up Lady Gaga … on my … on my telephone/ Hella dome … yeah … my girl beats, no metronome/ My new chick, she a yellowbone/ I buy her yellow stones, ’cause I like it when she got that yellow on. "
Lanez säger att han gjorde videon till hans "Beamer, Benz eller Bentley" freestyle samma dag som han skrev låten: "Jag var som," jag måste shoota videon  nu " efter att jag spelade in det, och vi shootade det på samma dag, den 16 mars. "
Rapparen säger han mötte Bieber, som han är ett stort fan av i Kanada när han uppträdde för honom och fick ett positivt besked från tonårings-pop-stjärnan.
"Det finns en massa saker som händer i Los Angeles," har Lanez sagt. "Jag vill inte säga för mycket, men det finns en massa saker på gång."
Så kommer Bieber och Lanez någonsing arbeta tillsammans officiellt?
"Förhoppningsvis i framtiden," sa Lanez. "Han är nog ett fan av mig lika mycket som jag är ett fan av hans musik. Han är fortfarande min vän. Och någon som vill förnedra och kritisera honom på honom för sången ska sluta. Personligen så är jag lycklig över att han "stal" min text.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0