Försvara Justin :DEftersom det verkar som om att hela världen hatar Justin Bieber?
Det är konstigt att tänka att denna ofarliga tonåring, är en grund för sådant hat och kritik. Här är fem skäl att försvara Justin Bieber:

Han är respekterad av näringslivet.

Bieber är den enda personen från de 200 miljoner Twitter användare som följer Kanye West. Usher har tecknat ett avtal med honom, medan Justin Timberlake försökte göra det. Andra kändisar som har tagit till sig är unga Kim Kardashian och Oscar-nominerade Gabourey Sidibe.

Han hånade själv.

Många tonårs stjärnor lider av "allvarlig syndromet", där, trots att de är medelmåttiga program stjärnor på Disney Channel och Nickelodeon, de tror att de är bra dramatiska skådespelare. Miley Cyrus verkar speciellt i desperat behov av en Oscar-nominering, som hon aldrig kommer att få. Justin Bieber lider inte av denna vanföreställning. På Saturday Night Live, var Bieber helt omringad av Chelsea Handler och hans skämt. Det är betryggande att se honom så tillfreds med sitt kändisskap till en sådan ung ålder.

Han är inte en dålig förebild för pojkarna.

De flesta av hans låtar handlar om monogami. Han följer sin egen stil, utan att förvandlas till en bit av Usher. Han glädjer sina fans vid varje tillfälle. De flesta låtarna han använder är otroligt hoppfull, uppmuntrande och den romantiska sidan av ung kärlek.

Han är verkligen begåvad.

Du kanske inte gillar hans röst men pojken har bra stämband. VMA var han inte märkbart ostämd, är vad som kan sägas om förlisningen av presentationen av Taylor Swift. Förutom sång, dansade han och spelade trummor. Det enda obehagliga sak om sin uppsättning var att dansarna var dubbelt hans storlek.

Han kom för att stanna.

Om Bieber vill det eller inte, har han anammats av musikindustrin, som är känd för sin seger på VMAs och nomineringarna på BET. Bieber var den första solo artisten i Billboard historia att ha minst fyra singlar bland de topp 40 innan deras debutalbum. Han har släppt två album i topp 5.

Så istället för att fokusera all sin energi mot en 16-årig pojke som verkar vara 12, ta Bieber Fever. Det är ofarligt

- Student Life


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0