Justin bryr sigAv Emily: När Justin höll på att komma igång gick han till olika radiostationer för att göra intervjuer och gratis meet & greets. Min bästa vän Daniela älskade Justin Bieber och ville verkligen träffa honom, men hon kunde inte gå eftersom hon hade cancer,och hon kan varken gå eller prata.

Jag skrev Justin ett brev om Daniela, och gav det till honom på en Meet & Greet tillsammans med ett "be för Daniela" armband. När Meet & Greeten var över, gick alla. Jag väntade på min mamma i lobbyn med en vän och efter ett tag kom en säkerhetsvakt, och min mamma kommer gående till oss. De tog oss tillbaka till ett rum, där Justin stod, han gav mig en signerad bild, brev, och en "Jag älskar dig också Daniela" affisch.

Vi tog några bilder på honom och allt han gjort och bad honom att hålla allt för Daniela, han bar även halsbandet jag gav honom. Cirka 30 minuter efter att vi lämnat Danielas hus dök Justin Bieber upp där vid hennes hus! Han sjöng för henne, gav henne sin gitarr plektrum, och pratade lite. Han verkade verkligen bry sig om henne, ta sig tid ur sin dag för att besöka henne. Ett par veckor senare hade Justin en live chatt, och han hade på sig "Praying For Daniela" armbandet som vi hade gett honom. Några månader senare åkte Justin tillbaka till radiostationen Q100 för en privat konsert.

Jag och Daniela fick biljetter, Daniela var bättre och kunde lämna huset så vi fick åka till konserten. Medan vi var där såg Justins livvakt Kenny Hamilton Daniela, så han gick till Justin och berättade direkt. Han kom över och sa hej, och då flyttade han oss längst fram av linjen för meet & greet. Han frågade Daniela hur hon mår, och sedan frågade han mig om hon började bli bättre. Han var verkligen glad att höra att hon började bli bättre.

Jag träffade Justin ett par gånger efter det, och varje gång han ska säga något till mig, frågar han omedelbart hur Daniela mår. Justin Bieber har gjort en skillnad för min bästa väns liv, vilket gör henne väldigt glad. Det är därför jag är stort fan idag, inte bara på grund av hans musik, utan för hur mycket han seriöst brydde sig om Daniela och för att få henne att lé. Jag vet vid det här laget att när han säger "jag bryr mig om mina fans", talar han verkligen sanning.

- OCEANUP

Det är såå himla gulligt av honom :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0