"That's a lot of pennies"Hela artikeln kan du läsa HÄR :) Den är på engelska där :)

Justin Bieber, den hetaste tonåringa sångaren i världen, kommer att ge en konsert i dag i västra New York.

Men oroa dig inte över biljetterna-du kan inte få dem.

Biljetter till Bieber konserten är priset i KISS 98,5 School Spirit tävlingen. Elever i den lokala skolan som samlar de mest slantar för Women & Children's Hospital i Buffalo belönas med en konsert.


Plötsligt är han överallt.

Den söta 16-åringen med side-svepte frisyr var på omslaget av tidningen People förra veckan. Han var den musikaliska gästen i "Saturday Night Live" förra helgen. Han sjöng den första raden i "We Are the World" remake, tejpade en sång för en kommande "American Idol"  och hade en nr 1 hit med sitt album, "My World 2,0."

"Det är en sådan fantastisk tid för oss att ha honom", säger Janet Snyder, WKSE morgon visa co-värd. "Detta är vad vi försöker göra för att slå i rätt tid."

De 935 studenter Edward Town Middle School i Sanborn, i Niagara Wheatfield School District, vann tävlingen genom att höja $ 16.927, en del $ 2.300 mer än på andra plats i skolan.

Tävlingen upp $ 152.000 för Women & Children's Hospital i Buffalo - det är 15,2 miljoner pengarna, eller 41 ton av kopparmynt.

"Det enda du kan ge oss var pengarna, säger Snyder. "Vi skulle inte ta en kontroll, om du kom in med en hundra-Dollar sedel, skulle vi inte ta ett hundra-dollarn näbb. Det måste i pennies. "

Så snart Bieber anmäldes stjärnan som skulle göra det konsert för den vinnande skolan, svepte Bieber feber Edward Town Middle School. Vid den tidpunkten hade rektor Laura Palka någonsin hört talas om Justin Bieber? "Eh, nej, säger hon. "Men jag visste att barnen var mycket upprörda och jag visste att det var för en god sak, så varför inte?"

Hur saker och ting har förändrats. "Nu känner vi alla honom"

Efter att ha fått åtaganden från lärare och styrelsens godkännande, elever och lärare arbetat tillsammans på kreativa sätt att samla in pengar och medvetenhet om öre samlingen.

"Vi hade öre burkar överallt, säger Palka. "På våra danser hade vi en naturlig storlek bild av Justin, och barnen kunde betala för att få sina bilder tagna med Justin - det var en mycket stor hit." En lärare bestående "Var är Waldo" affischer som visas Bieber i folkmassan bilder från skolan i cafeterian, i bandet på en dans, på en buss vid uppsägning. En CPR skyltdocka klädd som Bieber, med en peruk och en hatt, satt i front office. Utdrag av Bieber musik spelades.

"Vi har också alltid talat om barnsjukhus att hålla fokus rätt, säger Palka.

När de tog upp pengar med tävlingar och utmaningar, säger Palka, studenterna var realistiska. "Vi trodde kanske på slutet, kan vissa föräldrar spark i från några av de rikare skolorna, så vi aldrig förvänta sig att vi skulle vinna."

Grunden till Bieber utseende lades nästan ett år sedan när WKSE fick ett samtal från sin chef, Scooter Braun och frågade om de stigande tonåring stjärna, född i Stratford, Ont. Kunde sluta med KISS studion. "Det var sommar, det lät kul, sa vi," Varför inte? '", Säger Snyder. "Det fanns en liten buzz inom skivindustrin att han kan bli nästa stora grej i genren av tonårsidoler."

På morgonen visar med Snyder och Nicholas Picholas, och Bieber mentor Usher på telefonen, pratade Bieber, dess spelat akustisk gitarr när han sjöng "One Time". Video i utseende, postat på You-Tube i juni förra året, har vistats mer än 1,9 miljoner gånger.

Sue O'Neil, operativ ledare för WKSE, sa efter stationen postat videon, "Vi ser träffar och de undan. Vi visste absolut att han var på väg upp. "

Snyder säger Bieber "har en god vän till radiostationen sedan, eftersom vi var en av de första att hoppa ombord och säga:" Vi måste spela honom. '"När chefer kallas Brauns förvaltningsbolag slutet av förra året att inrätta dagens konsert, sade de absolut ", säger O'Neil.

O'Neil säger, "Jag tycker att människorna omkring honom hjälper honom fatta goda beslut, och det är inte bara det som är lättast, det är vad som är bäst."

Med tanke Bieber vita-het kändis, om någon ringde idag och bad honom att göra en välgörenhetskonsert, vilka är chanserna han med?

"Ingen", säger O'Neil. "Du skulle aldrig få honom, eller skulle de vill ha $ 100.000."

Donny Kutzbach, en lokal musik promotor som tillsammans äger Town Ballroom och driver Fun Time Presents, håller med. "Han har stor just nu, säger han.

"Ärligt talat, jag tror att de är tur att han är en artist av integritet och att han har god förvaltning, att de inte bara att blåsa av dagen, eftersom något sådant händer, säger Kutzbach.

Genom att göra det lokala konsert, "han skulle förlora en dag var han kunde vara någonstans gör $ 100.000, men på samma gång han måste ha integritet, att visa att han inte kommer att gå tillbaka detta löfte att spela här. Jag tror att han fattat rätt beslut. "
Sorry om översättningen är dålig..men har ont om tid så översatte på google...;S Blir bättre i framtiden,lovar!<3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0