Liten Konsert

North Tonawanda, NY - Han är en av de största popstjärnorna i världen och i dag, spelade Justin Bieber på en utställning i wny. Det började som en tävling och slutade med en konsert.

Skolan  tävlingen lades på av Kiss 98,5. De höjde en jättestor summa på 1,5 miljoner ören eller $ 152.000 för kvinnor och barnsjukhuset. De stora vinnarna var studenterna på Edward Town Middle School i Niagara Wheatfield. Barnen där samlade nästan $ 17.000 och vann konserten.

Bieber berättar Two on Your side  att han är  ett vanligt barn. Den 16-årige var okänd för två år sedan då han la upp ett par hem videor på Youtube. Han säger, "jag hade just lagt upp dem och det var roligt att göra och det blev riktigt stora, riktigt fort. Jag är bara glad att jag får uppleva det. "Hans album är nummer ett i landet.

Showen hölls på The Riviera Theater i North Tonawanda. Platsen hölls topphemlig förrän tonåringa heartthrob hade lämnat byggnaden. Även eleverna visste inte riktigt vart de skulle när de hoppade på bussarna i morse.

Bieber spelade fyra låtar till en skara skrikande studenter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0